Avrupa Üniversite Gezileri

Sun, 02 Jun

Paris

Çoğu öğrenci ve velileri yurt dışında üniversite eğitimlerini tamamlamak konusunda kararsız kalmaktadır. Vakfımız üniversitelerine tanıtım gezileri düzenlenmektedir.

Saat ve Yer

02 Jun 2024, 19:00 – 23:00

Paris, Paris, Fransa

Etkinlik Hakkında

Lise öğrencileri için planlanan üniversite ziyaretleri, öğrencilerin gelecekte devam edecekleri bir üst eğitim kurumlarını yakından tanımalarını Türkiye Yurt Dışı Eğitim Vakfı olarak önemsiyoruz.

Öğrencilerimizin akademik gelişimleri kadar kariyer gelişimlerini de önemli buluyoruz. Üniversiteleri yerinde görmek, bilgi almak ve üniversite iklimini deneyimlemek öğrencilerin düşünce yapısında ve hayal dünyasında farklı kapıların açılmasına vesile olmaktadır. Yapılan üniversite ziyaretleri ile öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı oluyor. İngiliz üniversite gezileri, üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerin motivasyonlarının yükselmesinde, hedeflerinin belirlenmesinde veya netlik kazanmasında etkili olmaktadır.

Amacımız; tüm lise düzeyi öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek,  motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerine ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmaktır.

Bu Etkinliği Paylaş